13 Eylül 2019 Cuma

iPhone 11 Piyasaya Nasıl Etki Edecek

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan iPhone 11'in günümüzde var olan iPhone modellerine göre yarattığı farklara baktığımızda üç kameralı eşsiz fotoğraf çekimi deneyimi, suya dayanıklılık ve elektronik sim gibi özellikler bulunuyor. Ancak asıl farka gelecek olursak iPhone 11 hiç olmadığı kadar yüksek bir fiyattan satışa sunulacak.

AR Teknolojisiyle iPhone 11 evinizde

iPhone 11'i evinizde görmenizi sağlayan arttırılmış gerçeklik uygulamasına iOS sistemli cihazlarınızla apple.com sitesinden ulaşabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey tıpkı videoda olduğu gibi iPhone 11'i yanımda görmek istiyorum butonuna tıklamaktır. Ardından telefonu koyduğunuz yerde ciddi ciddi inceleyebilirsiniz.

iPhone 11 Su Geçirir mi?

iphone 11 suya dayanıklı

Her ne kadar Apple bu teknolojiye güveniyor olsa da bunun elbette bir sınır var. iPhone 11, 2 metre derinliğe kadar suya dayanabiliyor ve yarım saat boyunca su geçirmiyor. Bu yönlerden baktığımızda suya dayanıklıdır. İstenirse su altı çekimler de yapılabilir.

Çift Sim Kartı Nasıl Kullanılıyor

Bu teknoloji henüz Türkiye'ye gelmemiş olup 2020'de kullanılabilmeye başlaması gerekmektedir. Artık gereksiz hale gelmesi gereken ancak hala kullanmakta olduğumuz fiziki sim kartı bazı ülkelerde birkaç yıldır zorunluluk değildir. Tıpkı Whatsapp'ta olduğu gibi numaranızı telefonunuza tanımlamanız mümkündür. Tabi bu işlemin birkaç resmi prosedürü var ancak gayet kullanışlı bir özellik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder