14 Eylül 2019 Cumartesi

iPhone 11 Suya Ne Kadar Dayanıklı

Apple'ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni model telefon olan iPhone 11 modelinin suya dayanıklı olduğu duyuruldu. Ancak telefonun suya dayanıklılığının sınırı var. Bu sınırları bilmek üzücü olaylar yaşamamak için gerekli olacaktır. iPhone 11'in suya dayanıklılığı sahip olduğu fiziksel özelliklerle ilgili olup 2 metre derinliğe kadar geçerlidir.

Kaç Metreye Kadar Su Geçirmez

iPhone Su Alırsa Ne Yapmalıyız

iPhone 11 suyun basıncına göre değişebilecek olup normal şartlar altında 2 metre derinliğe kadar su basıncına dayanabilir. Bu da onu suya dayanıklı yapar. Ancak bu derinlikte yarım saatten fazla durması artık zorlanmasına neden olabilir. Bu yüzden suyun altında çok uzun süre durmamaya dikkat etmenizi tavsiye ederiz.

iPhone Su Alırsa Ne Yapmalıyız

Telefon gerçek anlamda içine su alırsa en kısa sürede kurutma makinesi gibi bir cihazla abartmadan sudan kurtulmasını sağlamalısınız. Bazı durumlarda bu yeterli olmayabilir ama ilk müdahale olarak yeterlidir. Zaten belli bir basınca kadar su geçirmediği için iPhone 11'de böyle bir durumun yaşanma ihtimali oldukça yeterlidir. Sorun yaşarsanız telefonunuzu servise götürmeyi ihmal etmeyin.

iPhone Su Geçirmezlik Testi

Altta bulunan videoyu izleyerek iPhone'un suya atılışını canlı canlı görebilirsiniz. Bu da içinizde bir kuşku kalmamasını sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder